Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Zidane-dilemma

2020.04.20

Továbbra is áll az élet Európában, a sportban egyaránt. Az újságírók és az átlagos emberek is a fantáziájukra vannak bízva. Ez nincs másképp a labdarúgásban sem. Bár mérkőzések nincsenek,pletykák viszont kerülnek napvilágra nap mint nap. 

A legújabb tévhit ami felütötte a fejét, az Zinedine Zidane jövője. Sajtóhírek szerint a Juventus ajánlatot tett a francia szakemberért, akinek a Real Madriddal 2022-ig van szerződése.

Mindezek után nézzük, mik lehetnek a lehetséges variációk:

A Juventusnal (sajtóhírek szerint) kisebb válsággal küzdenek és a jelenlegi helyzetben a csőd elkerülése a legfontosabb cél a torinói együttesnél. Lemondtak a játékosok a fizetésükről és ami ennél is nagyobb baj a zebráknál, hogy hetek óta arról lehet hallani,miszerint Cristiano Ronaldot nem tudják "eltartani".
Ezek után valószínűleg az odébb tolt átigazolási szezonban ők nagyon minimális értékben fognak játékost venni, ha egyáltalán szeretnének költekezni a következő átigazolási időszakban.
Zidane ára nem olcsó és meggondolatlan lehet, főleg annak fényében, hogy még nincs vége a bajnokságnak és az európai küzdelmeknek se. 
Ezek után feltehetjük azt a kérdést magunknak hogy Sarrit mi alapon küldenék el?

A másik opció, ha tényleg elmenne a Juventusba, kik lehetnek a lehetséges "edző-utód" jelöltek a Blancoknál? 


Edző kérdésben viszont 2 opció is lenne:
Raulról (a Real Madrid korábbi klublegendája),a Castilla jelenlegi edzőjéről szóba került, hogy esetleg leültessék a nagy csapat kispadjára. Ha ő nem érdemelné meg ezt, akkor aztán tényleg senki... 

A másik jelölt Guti,aki szintúgy mint Raul, egész életében a Blancokat szolgálta.
Korábban ő is a Real Madrid ifjúsági csapatának edzője volt,jelenleg a spanyol másodosztályú (idén remekül teljesítő) Almeria edzője.

Bármi is lesz a jövőben, hírekből és pletykákból soha nem fogyunk ki.

 

 

E. Dávid 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.